Sponsra CK Ringen?

Syns med oss i cyklingen, glädjen och det sociala ansvaret. Vi ser fram emot att prata med dig!

Vill du vara med och synas i ett glatt, hälsosamt och framtidsinriktat gäng? Genom ditt stöd kan du synas med ditt varumärke på vår klubbtröja, hemsida, sociala medier, klubbuss, banderoller med mera.

Cykelklubben Ringens tävlingssäsong sträcker sig från april till september. Vi tävlar både nationellt och internationellt. För att hålla cykelsporten vid liv har vi givetvis våra egna tävlingar Alliansloppet – tempo, Ringenloppet i Hököpinge och Lars R Petersson Kriterium i Lockarp.

Hit kommer flera hundra cyklister och publik i alla åldrar. CK Ringen har tävlande cyklister i både dam- och herrklasser i ungdom, elit och senior.

Cykling är hållbart och våra aktiviteter ger dig eller ditt företag enorma möjligheter att profilera varumärket på ett effektivt och även socialt ansvarstagande sätt.

Syns med oss i cyklingen, glädjen och det sociala ansvaret. Vi ser fram emot att prata med dig.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär, se fliken Kontakt.

Var kommer du som sponsor att synas?

1

Klubbtröja

Används vid tävling och träning av klubbens medlemmar.
2

Klubbussen

Vår vita klubbuss av märket Renault Trafic rullar i stort sett varje helg april-september till tävlingar i Danmark och Sverige.
3

Hemsida, Facebook & Instagram

350-400 unika besökare per vecka.
4

Våra tävlingar

För att hålla cykelsporten vid liv har vi givetvis våra egna tävlingar Alliansloppet – tempo, Ringenloppet i Hököpinge och Lars R Petersson Kriterium (juli). Det finns möjlighet att synas på banderoller etc i målområdet – på kravallstaket, bakom prispall, på bilar, serveringstält.

SPONSORER

SAMARBETSPARTNERS