Sponsra CK Ringen?

Syns med oss i cyklingen, glädjen och det sociala ansvaret. Vi ser fram emot att prata med dig!

Vill du vara med och synas i ett glatt, hälsosamt och framtidsinriktat gäng? Genom ditt stöd kan du synas med ditt varumärke på våra kläder, hemsida, sociala medier, klubbuss, banderoller med mera.

Vår tävlingssäsong sträcker sig från april till september. För att hålla cykelsporten vid liv har vi givetvis vår egen tävling Ringenloppet, söder om Malmö. Hit kommer flera hundra tävlingscyklister och publik i alla åldrar. Under 2019 har arrangerar vi även ett tempolopp och så kortbane-SM under SM-veckan i Malmö.

Cykling är hållbart och våra aktiviteter ger dig enorma möjligheter att profilera ditt varumärke på ett effektivt och även socialt ansvarstagande sätt.

Syns med oss i cyklingen, glädjen och det sociala ansvaret. Vi ser fram emot att prata med dig!

1

Guldpaket

10 000 kr. Tryck på våra klubbtröjor alt byxor, Podiumreklam, Magnetskylt på bil, Beachflagga, Banderoll.
2

Silverpaket

5 000 kr. Tryck på våra klubbtröjor alt byxor.
3

Klubbkläder

Används vid tävling och träning av klubbens medlemmar.
4

Klubbussen

Vår vita klubbuss av märket Renault Trafic rullar i stort sett varje helg april-september till tävlingar i Danmark och Sverige.
5

Hemsidan & Facebook

350-400 unika besökare per vecka.
6

Ringenloppet

Vi arrangerar under mitten av juli en av Sveriges största tävlingar för eliten och andra licenoch bjuder på hårda tävlingar. Start och mål i Hököpinge Kyrkby söder om Malmö. Tävlingen har 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019 varit en del av svenska cupen.

Möjlighet att namnge loppet – spridningen blir via inbjudan och i resultatlistor och efterföljande diskussioner om tävlingen på cykelrelaterade sajter som Velo.se, Feltet.dk mfl. Banderoller etc i målområdet – på kravallstaket, bakom prispall, på bilar, serveringstält.

Allt annat som du har en idé om – vi är öppna för idéer och förslag om hur ni vill stötta föreningen och vad ni vill ha i utbyte

Vi víll gärna att ditt företag ska gynnas av att sponsra CK Ringen kontakta oss för att diskutera vilket upplägg som kan passar er!

Vid intresse, tankar eller förslag kring sponsring kontakta: info@ckringen.se