Våra arrangemang

Varje sommar arrangerar CK Ringen cykeltävlingen Ringenloppet. Sommaren 2019 arrangerar vi dessutom ett allianstempo och kortbane-SM under SM-veckan!

RINGENLOPPET

Loppet som äger rum 27 juli 2019 räknas som ett av de viktigaste på det svenska programmet och lockar även många danska cyklister. Start och mål Hököpinge kyrkby. I elitklassen finns alla de stora svenska klubbarna på plats och vi brukar även få besök av några av de danska proffslagen. Ungdomsklasserna lockar många glada barn och ungdomar att fightas i kantvinden – Ringenloppets signum.

KORTBANE SM

Vi är stolt lokal arrangör av kortbane-SM 1-2 juli under SM-veckan i Malmö. SM-veckan pågår 26 juni – 2 juli och bjuder på en mängd spännande idrotter med tävlingar på flera olika platser i Malmö. Cykeltävlingarna har start och mål vid Posthusplatsen och vi utlovar fartfyllda tävlingar av hög klass för såväl deltagare som publik. www.smveckan.se

CK RINGEN ALLIANSTEMPO

Vi är glada att med start 2019 kunna erbjuda ett helt nytt tempolopp i alliansserien med start och mål strax utanför Hököpinge kyrkby. För barn, ungdomar och vuxna alliansklubbarna i Skåne blir det en fin sträcka på den skånska vindpinade slätten. Vi ses 12 juni!