Våra arrangemang

Varje sommar arrangerar CK Ringen cykeltävlingen Ringenloppet. Sommaren 2019 arrangerar vi dessutom ett allianstempo och kortbane-SM under SM-veckan!

RINGENLOPPET

Loppet som äger rum 27 juli 2019 räknas som ett av de viktigaste på det svenska programmet och lockar även många danska cyklister. Start och mål Hököpinge kyrkby. I elitklassen finns alla de stora svenska klubbarna på plats och vi brukar även få besök av några av de danska proffslagen. Ungdomsklasserna lockar många glada barn och ungdomar att fightas i kantvinden – Ringenloppets signum. Och du, missa inte att det är Höllviken Elit GP på fredagen mitt i Vellinge centrum. Välkomna på raceweekend i Skåne!

Inbjudan, PM, startlistor Ringenloppet

KORTBANE SM

Vi från CK Ringen vill tacka alla fantastiska cyklister, funktionärer, sponsorer samt eldsjälar i SweCycling, Skånes Cykelförbund och SM-Veckan för ett kul, utmanande och fartfyllt kortbane-SM 1-2 juli på en ytterst vindpinad citybana.

Grattis till guldmedaljörerna:
Patrik Ohlqvist – SM Para/Kortbana.
Alexandra Nessmar – SM Cykel/Kortbana.
Lucas Eriksson – SM Cykel/Kortbana.

CK RINGEN ALLIANSTEMPO

Den 12 juni arrangerade vi ett helt nytt tempolopp i alliansserien med start och mål strax utanför Hököpinge kyrkby. För barn, ungdomar och vuxna alliansklubbarna i Skåne blev det en fin sträcka på den skånska vindpinade slätten. Tack alla som kom!

SPONSORER

SAMARBETSPARTNERS