Våra arrangemang

Varje sommar arrangerar CK Ringen cykeltävlingen Ringenloppet. Sommaren 2019 arrangerar vi dessutom ett allianstempo och kortbane-SM under SM-veckan!

RINGENLOPPET

Tävlingen som i år 2020 planeras till 18 juli räknas som ett av de viktigaste på det svenska programmet och lockar även många danska cyklister. Start och mål Hököpinge kyrkby. I elitklassen finns alla de stora svenska klubbarna på plats och vi brukar även få besök av några av de danska proffslagen. Ungdomsklasserna lockar många glada barn och ungdomar att fightas i kantvinden – Ringenloppets signum. Med anledning av coronapandemin kan detta arrangemang behöva ställas in.

Inbjudan, PM, startlistor Ringenloppet

KORTBANE SM

Vi från CK Ringen vill tacka alla fantastiska cyklister, funktionärer, sponsorer samt eldsjälar i SweCycling, Skånes Cykelförbund och SM-Veckan för ett kul, utmanande och fartfyllt kortbane-SM 1-2 juli 2019 på en ytterst vindpinad citybana.

Grattis till guldmedaljörerna:
Patrik Ohlqvist – SM Para/Kortbana.
Alexandra Nessmar – SM Cykel/Kortbana.
Lucas Eriksson – SM Cykel/Kortbana.

CK RINGEN ALLIANSTEMPO

Den 13 maj planerar vi för tempolopp i alliansserien med start och mål strax utanför Hököpinge kyrkby. För barn, ungdomar och vuxna alliansklubbarna i Skåne blir det en fin sträcka på den skånska vindpinade slätten.  Med anledning av coronapandemin kan detta arrangemang behöva ställas in.

SPONSORER

SAMARBETSPARTNERS