Hej och välkommen till CK Ringen!

   

Träning

I CK Ringen tränar vi tillsammans med utgångspunkt från klubblokalen på Augustenborgsgatan 21. Våra träningstider är Tisdagar och Torsdagar 18.00. Lördag och Söndag kl 10.00. Alla som vill är välkomna att prova på att följa med oss på en Torsdagsträning, vi väntar in eventuella eftersläntare om gruppen skulle dela sig. Vi kör ut samlat och kommer tillbaks samlat. Observera att det råder hjälmtvång på alla våra träningar.

Read More 

Ringenloppet 2017

Den 22 juli 2017 arrangerar CK Ringen för femtonde året i rad Ringenloppet till Frans Desaix minne i Hököpinge Kyrkby, strax utanför Malmö. Loppet räknas som ett av de viktigaste på det svenska programmet och lockar även mycket danska cyklister.

Read More 

Om klubben

Cykelklubben Ringen bildades 1947, och har sedan dess alltid haft cyklister som kämpat om topplaceringer på tävlingsbanorna, både på ungdoms- och elitnivå. Den mest namnkunniga av dessa är världsmästaren från 1974, Sven-Åke Nilsson. Sven-Åke har vunnit svenska mästerskap och har dessutom topplaceringar på nästan alla de stora proffstävlingarna.

Read More 

Sponsorer

Sponsorer

I CK Ringen värderar vi gemenskap och kamratskap.

Både själva namnet på klubben och kedjan i klubbens emblem syftar på en kamratkrets. För att skapa en gemenskap mellan medlemmarna använder vi vår klubblokal flitigt, efter träningspassen stannar vi ofta kvar på klubben och umgås. Vi ordnar också träningsläger och ibland resor till större tävlingar utomlands.