Träning

I CK Ringen tränar vi tillsammans med utgångspunkt från klubblokalen på Augustenborgsgatan 21. Våra ordinarie träningstider är Tisdagar och Torsdagar kl. 18:00 samt Lördagar och Söndagar kl. 10:00. Alla som vill är välkomna att prova på att följa med oss på en söndagsträning, vi väntar in eventuella eftersläntare om gruppen skulle dela sig. Vi kör ut samlat och kommer tillbaks samlat. Observera att det råder hjälmtvång på alla våra träningar.

Read More 

Ringenloppet

I juli varje år arrangerar CK Ringen Ringenloppet till Frans Desaix minne. Loppet körs med start och mål i Hököpinge Kyrkby, strax utanför Malmö och räknas som ett av de viktigaste på det svenska programmet och lockar även mycket danska cyklister.

Read More 

Om klubben

Cykelklubben Ringen bildades 1947, och har sedan dess alltid haft cyklister som kämpat om topplaceringer på tävlingsbanorna, både på ungdoms- och elitnivå. Den mest namnkunniga av dessa är världsmästaren från 1974, Sven-Åke Nilsson. Sven-Åke har vunnit svenska mästerskap och har dessutom topplaceringar på nästan alla de stora proffstävlingarna.

Read More 

Våra Sponsorer

Våra Sponsorer

I CK Ringen värderar vi gemenskap och kamratskap.

Både själva namnet på klubben och kedjan i klubbens emblem syftar på en kamratkrets. För att skapa en gemenskap mellan medlemmarna använder vi vår klubblokal flitigt, efter träningspassen stannar vi ofta kvar på klubben och umgås. Vi ordnar också träningsläger och ibland resor till större tävlingar utomlands.